Festival Lluïment

Bases del concurs

CONCURS D’ART URBÀ "LLUÏMENT".

OBJECTIUS

L’any 2017 va néixer aquest projecte, dissenyat per assolir dos objectius principals. D’una banda, estimular els joves artistes de l’art urbà i, de l’altra, recolzar i animar els artistes locals ja consolidats. Enguany, seguirem amb aquesta filosofia per dur a terme un concurs d’art millorat i actualitzat.

El concurs dóna a tots als artistes participants un espai formal per tal de demostrar els seus talents artístics a més de presentar les seves obres acabades davant del públic.

BASES GENERALS DEL CONCURS

Bases

Base 1a.- Característiques generals

El concurs es duu a terme a la plaça de Catalunya, Girona, l’1 de novembre del 2019. Es tracta de fer una obra d’art de temàtica i de tècnica lliures. Els participants poden fer servir llaunes de pintura, pintura esprai, retoladors, pinzells o altre material.

Hi ha una sola Categoria Lliure, oberta a tothom.

 

Base 2a.- Condicions de participació

Pot inscriure’s qualsevol persona major d’edat (a partir dels 18 anys) que estigui interessada en participar mitjançant el següent enllaç: www.lluiment.cat

Inscripcions tanquen el 20 d’octubre del 2019. Per formalitzar la seva participació, els artistes hauran de confirmar la seva assistència a l’organització abans del 25 d’octubre del 2019.

L’organització reserva el dret a triar els participants i restringir-los a un màxim de vint artistes.

 

Base 3a.- Funcionament del concurs

El concurs té lloc l’1 de novembre 2019. Consta d’una sola categoria definida a la base 1a.

Els artistes participants tindran sis hores (des de les 10h fins a les 16h) per pintar la seva obra sobre unes superfícies de 120x120cm proporcionades per l’organització. A les 16h aquestes obres seran exposades a la plaça i el jurat escollirà tres finalistes. El veredicte final del jurat es comunicarà a les 16:30h.

 

Base 4a.- Premis i lliurament

L’organització premiarà els tres finalistes amb tres premis:

1r premi valorat en cinc-cents euros (500€)

2n premi valorat en tres-cents cinquanta euros (350€)

3r premi valorat en dos-cents euros (200€)

Els premis es lliuraran el mateix dia del concurs.

 

Base 5a.- Jurat

El jurat del concurs estarà constituït per tres artistes coneguts i de renom de la zona de Girona. Tots tres representen estils i tècniques singulars i conjuntament valoraran la qualitat i l’originalitat de les obres.

 

Base 6a.- Protecció de dades

En el procés de participació, demanem les dades imprescindibles per assegurar una participació de qualitat i respectuosa. L’organització tractarà aquestes dades segons la legislació vigent en cada moment, garantint-ne la confidencialitat i també l’exercici dels drets dels participants.

 

Base 7a.- Les obres

Les tres obres finalistes passaran a ser propietat de l’organització. Totes les altres obres pintades romandran en mans de l’organització per un mínim de tres mesos des del dia del concurs. Les obres poden ser exposades o venudes. En cas de venda, el preu ha de ser acordat anteriorment amb l’autor. Si una peça es ven hi haurà una comissió del 20% per a l’organització. Un cop passats tres mesos, els autors poden reclamar la seva obra.

 

Base 8a.- Acceptació de les bases

La participació en aquest concurs implica l’acceptació d’aquestes bases i del criteri de la l’organització pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del concurs i de l’elecció dels guanyadors.

Close Menu